Sauna Relax arrangement voor 1 of 2 personen

Dit arrangement bestaat uit:

 • Welkomstdrankje met appeltaart  ( koffie / thee ).

 • De gehele dag kunt u gebruik maken van al onze saunafaciliteiten.

 • Een luxe lunch 

 • U kunt kiezen uit een zonnebank of rasul.

 • U kunt kiezen uit een ontspanningsmassage of gezichtsbehandeling basis van 25 min.

Dit arrangement bieden wij u aan voor € 69,-  en voor 2 personen € 129,-

Wilt u gebruik maken van een diner ipv de luxe lunch, dan verrekenen € 10 met uw uitgekozen diner.

Klik hier om dit arrangement online te reserveren

Wellness Arrangement Papendrecht

Wilt u ook even ontsnappen aan het haastige alledaagse leven? Boek dan nu het Wellness arrangement waarbij u helemaal ontspannen huiswaarts zult keren. Overdag gaat u heerlijk ontspannen bij Sauna Papendrecht, waarna u ’s avonds geniet van een heerlijke nachtrust in Apollo Hotel Papendrecht.

Sauna Papendrecht bevindt zich op 1,4 km afstand van het Apollo Hotel en beschikt over diverse saunacabines, baden, rustruimtes en behandelingsmogelijkheden zodat u volledig tot rust kunt komen. Voor meer informatie over Thermen Sauna Papendrecht klik hier.

Inhoud arrangement

 • Overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt in een Deluxe kamer bij Apollo Hotel Papendrecht
 • Sauna entree voor 2 personen bij Sauna Papendrecht inclusief:
 • Ontvangst met een Welkomstdrankje
 • Keuze uit een hotstone massage, Gezichtsbehandeling basis of ontspanningsmassage (Houdt u er rekening mee dat deze behandeling wel vooraf gereserveerd dient te worden)
 • 30 minuten gebruik van het massagebed.
 • Een heerlijke lunch in het restaurant van Sauna Papendrecht
 • De prijs is gebaseerd op basis van 2 personen per arrangement, per kamer.

Reserveringsvoorwaarden

 • Prijzen zijn inclusief BTW, toeristenbelasting en eventuele parkeerkosten.
 • De behandelingen bij Sauna Papendrecht dienen vooraf te worden gereserveerd. Indien de behandeling niet beschikbaar is zullen wij in overleg een alternatieve datum voorstellen.
 • De prijs is op basis van beschikbaarheid voor deze specifieke aanbieding. Exclusief eventuele extra`s. Prijs- en tekstuele fouten voorbehouden.

Informatie & Reserveringen

Voor informatie en reserveringen van dit arrangement kunt u bellen Apollo Hotel paendrecht met: 078 615 20 99 of een email sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acties en kortingsvouchers

LET OP!!

Cards, vouchers en waardebonnen dient u zelf te reserveren via de betreffende boekingssite.

Maakt u gebruik van acties of kortingsvouchers is het noodzakelijk minimaal 24 uur van tevoren te reserveren en de voucher uit te printen om bij binnenkomst aan de receptie af te geven. Kunt u zelf de voucher niet printen dan kunt u dat bij de reservering aangeven. U kunt de voucher naar ons mailen zodat wij hem voor u printen. Hiervoor worden administratiekosten á € 2,50 in rekening gebracht. Reserveren doet u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de weekeinde, en vakantie periode hanteren wij een toeslag. 

Rasul

De Rasul is een duizenden jaren oud Oosters ritueel. Bij dit ritueel wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën en van klei of modder. De klei/modder bevat veel mineralen en heeft zowel een reinigende als peelende werking. Bij het inwrijven van de klei wordt de huid ontdaan van vuil en dode huidcellen. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid. 

U moet zelf het hele lichaam insmeren met de klei, daarna mag u plaatsnemen in de stoomruimte. Door invloed van warmte en stoom worden de mineralen soepel in de huid opgenomen waardoor die weer heerlijk schoon en zijdezacht aanvoelt. Na dit ritueel is er een mogelijkheid om het lichaam in te smeren met een verzorgende bodylotion.

15 minuten € 12,50